surf and help newsletter

come on board and sign up to our surf and help newsletter. once in a while we are mailing news, offers and and other interesting updates.

Carrer del Comte de Santa Clara 72 2-2
Barcelona, CT, 08003
Spain

0034 645 92 15 06

Surf & Help is a non-profit organization combining the fun of surfing with supporting social and environmental causes. We run events, surf camps and educational activities that partner, visit and support carefully selected non-profit projects. The profits of these activities are used to support these social and environmental causes. 

learn-to-surf-basque-country.jpg

CAT - Barrika Surf Camp - El País Basc més pur

English - Español - Deutsch - Català

Aprèn a fer surf o porta les teves habilitats al següent nivell en aquesta escola i campament de surf únics al costat de Sopelana i a prop de la famosa onada de Mundaka. A més podràs ajudar els infants sense sostre mentre fas surf.

 

Barrika Surf Camp - País Basc

Ubicació: Barrika, 20 minuts a l’est de Bilbao, al cor del País Basc. 
Pàgina web:  www.barrikasurfcamp.com
Telèfon: 656 792 766 i 946 774 497
Sobre el campament: A Surf & Help hem organitzat múltiples viatges a Barrika en els últims anys i només podem donar-los un gran “m’agrada” al director del campament Lurta i al seu equip. El campament de surf de Barrika és familiar, amb 8 anys d’experiència i ja ha acollit a més de 2700 persones. Es troba en una granja del segle XVI completament renovada i situada a la increïble costa basca, a prop de les espectaculars onades de Sopelana i de la mundialment famosa onada de Mundaka. Se'l considera un dels millors hotels turístics des del 2010. El campament de Barrika ofereix unes molt bones opcions si vols iniciar-te al surf o si vols millorar les teves habilitats.
Sobre l’allotjament: A baix hi ha una habitació per a 6 persones amb lavabo privat, a dalt un dormitori per a grups de 20 persones amb els seus propis lavabos independents.
Opinions: "Amb el nostre grup de voluntaris de la Surfrider Foundation Barcelona hi hem fet quatre estades de cap de setmana per Setmana Santa i sempre ens ho hem passat molt bé. Per això hi tornarem cada any” Rodulfo Rodriguez, expresident de Surfrider Barcelona.
Temporada: Barrika està obert tot l’any i també ofereix un programa d’entrenament interessant a l’hivern per a surfistes que vulguin millorar les seves habilitats.
Més detalls:
•    El campament ofereix classes de surf de qualitat des del 2007.
•    L’any passat s'hi va instal·lar una rampa per fer monopatí i aquest  2015 també es preveuen noves instal·lacions. Aprèn a fer surf dins i fora de l’aigua. 
Com arribar-hi: Com hi pots arribar? Ubicació del Barrika Surf Camp: Aeroport de Bilbao (BIO) 19 km, Bilbao 24 km, San Sebastià 132 km, Mundaka 37 km. Hi ha trens, autobusos i vols directes a Bilbao. Les infraestructures de transport públic de Bilbao són molt bones. Si ho prefereixes pots contactar amb el personal de Barrika perquè et vinguin a recollir a l'aeroport, a l'estació de tren, etc.

Possibles paquets per a les teves vacances i classes de surf:
●    5 nits amb esmorzar inclòs + un curs d’una setmana de dilluns a divendres d'entre 2 i 4 hores diàries de surf i amb possibilitat d’utilitzar la cuina. Per a tots els nivells. 2 hores diàries de surf 250 € o 4 hores diàries de surf 325 €
●    Allotjament per 7 nits, a pensió completa amb 3 àpats al dia, dieta saludable pensada per fer esport, 4 hores diàries de classes de surf, dividides en 2 classes (matí i tarda). Inclou material, activitats diàries variades per millorar el rendiment a les classes, assegurança, slackline, carve board, long skate, half pipe, classe d'història i de clima, padelsurf (SUP), snorkel, barbacoes i el transport fins a les platges. 598 €. Tot l’any. Excepte Setmana Santa, juliol i agost. 

Trobaràs més paquets i detalls a la pàgina web del Barrika Surf Camp.

T'enviarem els detalls i el preu final de les vacances de surf que sol·licitis abans que decideixis si vols fer la reserva.

Com ajudem:

●    Totes les nostres activitats van destinades a una bona causa i com a part de la nostra relació amb el Barrika Surf Camp, col·laborem amb la tasca de l’organització benèfica StreetChild a Sierra Leone i a Libèria. Actualment, StreetChild és capdavantera en la lluita contra l’ebola a la zona.
●    El 5 per cent del total de la teva reserva al campament es donarà a StreetChild. Per veure donacions anteriors pots visitar la nostra pàgina de donacions.

 

Com fer la meva reserva?

1r pas: Tria el teu paquet i les dates en què t’agradaria reservar mitjançant els paquets esmentats aquí o visitant la pàgina web del Barrika Surf Camp, i envia’ns la teva sol·licitud de reserva. Tens preguntes? No dubtis a contactar amb nosaltres o amb l’equip de Barrika.
2n pas: T’enviarem els detalls del teu paquet de surf, juntament amb el preu final i els detalls de pagament.
3r pas: Confirma la reserva i fes-nos arribar el pagament.

 

 

Si tens qualsevol pregunta sobre el campament, els paquets, els preus o la gestió de l'ajut,  no dubtis a contactar amb nosaltres.