surf and help newsletter

come on board and sign up to our surf and help newsletter. once in a while we are mailing news, offers and and other interesting updates.

Carrer del Comte de Santa Clara 72 2-2
Barcelona, CT, 08003
Spain

0034 645 92 15 06

Surf & Help is a non-profit organization combining the fun of surfing with supporting social and environmental causes. We run events, surf camps and educational activities that partner, visit and support carefully selected non-profit projects. The profits of these activities are used to support these social and environmental causes. 

Bureh-Beach-Surf-Club -Sierra-Leone.JPG

CAT - Bureh Beach Surf Club

English - Español - Deutsch - Català

Coneix un campament de surf pioner i únic en la seva tasca d’ajudar a la comunitat: el Bureh Beach Surf Club. Crea llocs de treball per als ciutadans locals i reinverteix els beneficis en la comunitat.

 

Bureh Beach Surf  Club - Sierra Leone

Ubicació: Ciutat de Bureh, Sierra Leone, Àfrica de l’Est. Es necessita una hora llarga des de la capital de Sierra Leone, Freetown, per arribar a aquesta pintoresca platja comunitària. 
Pàgina web: Enllaç a la pàgina de Facebook
Telèfon: +232 78044242
Sobre el campament: El Bureh Beach Surf Club, a Sierra Leone,  és una organització gestionada i destinada a la comunitat amb l’objectiu d’incrementar el turisme a la zona donant classes de surf i llogant planxes, així com també amb allotjament, menjar i beguda. El 100% dels ingressos que generen tornen a la comunitat en forma de salaris, beques i amb la compra de productes i de serveis locals. El club de surf té ara mateix en plantilla a 19 persones locals.
Sobre l’allotjament: A baix hi ha una habitació per a 6 persones amb lavabo privat, a dalt un dormitori per a grups de 20 persones amb els seus propis lavabos independents. 
Opinions: Llegeix què han dit altres persones sobre Bureh Beach a Tripadvisor.
Temporada: Tot l’any. 
Més detalls: L’equip de Surf & Help va visitar per primer cop el club de surf de Bureh Beach l’any 2012, quan es va engegar el projecte. Des de llavors hem mantingut  una relació molt propera amb l’equip i després d'haver visitat el campament en diverses ocasions hem pogut veure l'èxit d'aquest model de negoci que ajuda la comunitat.
Com arribar-hi: https://goo.gl/maps/gMQzu

Possibles paquets per a les teves vacances i classes de surf:
El campament ofereix un menú complet al restaurant de la platja, barbacoes, lloguer de casetes de platja, càmping, tenda de campanya, lloguer de planxes de surf, equipament per fer snorkel, classes de surf, etc.

Trobaràs més paquets de surf a la pàgina de Facebook

Com ajudem?

Com que el campament és un model de negoci de la comunitat i per a la comunitat, el 100% dels beneficis es redistribueix en forma de salaris, beques, quotes escolars i amb la compra de productes i de serveis locals. 

Com fer la meva reserva?

1r pas: Envia'ns un missatge dient quan t'agradaria visitar Bureh.
2n pas: T’enviarem els detalls del teu paquet de surf, juntament amb el preu final i els detalls de pagament.
3r pas: Confirma la reserva i fes-nos arribar el pagament.

Si tens qualsevol pregunta sobre el campament, els paquets, els preus o la gestió de l'ajut, no dubtis a contactar amb nosaltres.