surf and help newsletter

come on board and sign up to our surf and help newsletter. once in a while we are mailing news, offers and and other interesting updates.

Carrer del Comte de Santa Clara 72 2-2
Barcelona, CT, 08003
Spain

0034 645 92 15 06

Surf & Help is a non-profit organization combining the fun of surfing with supporting social and environmental causes. We run events, surf camps and educational activities that partner, visit and support carefully selected non-profit projects. The profits of these activities are used to support these social and environmental causes. 

view-from-surf-school.jpg

CAT - Go & Surf, escola de surf a Les Landes

English - Español - Català

"Go & Surf i el PLANETA – un apropament humà i mediambiental a l'oceà". Aquesta és una de les missions de l'escola de surf situada a 30 minuts de la costa atlàntica francesa i de les onades de les llegendàries Landes.  

 

Go & Surf – Les Landes (França)

Ubicació: Labenne, Les Landes (França). Entre Hossegor i Biarritz. L'escola de surf Go&Surf està situada a una de les regions amb millors onades del món. Les Landes ofereix un surf únic i irrepetible per a les seves infinites platges de sorra. 
Pàgina web: http://www.goandsurf.com
Telèfon: +33 06 67 39 95 29
Sobre el campament: A Surf & Help vam conèixer l'equip de l'escola Go&Surf gràcies a la seva gestió compromesa i respectuosa amb el medi ambient i per la seva col·laboració amb la Surfrider Foundation. Quan trepitgis les platges de sorra infinites de Les Landes segur que sentiràs la connexió especial amb la natura que fa d'aquesta regió un lloc tan extraordinari. Go&Surf sovint organitza activitats de manteniment de les platges i col·labora amb l'ONG Sea Shepherd. S'hi ofereixen cursos de surf i de bodyboard, allotjament en càmpings o en una casa, classes en grup o individuals per a principiants i persones de nivell avançat.
Sobre l'allotjament: L'escola Go&Surf està associada amb les dues zones d'acampada del poble i amb un hostal amb molt d'encant. Així que si necessites allotjament per a les teves vacances de surf, ens pots enviar un missatge o contactar amb l'equip de l'escola de surf. 
Temporada: Go&Surf està oberta des de Setmana Santa fins a mitjans d'octubre.
Més detalls: L'escola de surf compta amb el títol francès “Jeunesse et sport”, un certificat que garanteix que respecten les normes de seguretat.
Com arribar-hi: Estació de tren SNCF de Labenne/parada a Ondres. GPS LabenneOcéan: Latitud:  45.59948376131047, Longitud: – 1.4719212055206298. Aeroport Internacional de Biarritz-Anglet-Bayonne

Possible paquet per a les teves vacances i classes de surf:
•    PAQUET SETMANAL DE 5 DÍES x 1.30h 135 €

Trobaràs més paquets a la pàgina web de Go& Surf o contactant amb nosaltres.

T'enviarem els detalls i el preu final de les vacances de surf que sol·licitis abans que decideixis si vols fer la reserva.

Com ajudem?

•   Com a col·laboradors amb l'escola de surf Go&Surf donem suport a la tasca mediambiental de l'organització Surfrider Foundation. La seu europea de Surfrider és a prop de Biarritz. 
•    Durant l'estança al campament podràs conèixer més a fons l'elaborat pla mediambiental de Go&Surf.
•    El 3 % de l'import de la teva reserva es destinarà a Surfrider Europe. 

 

Com fer la meva reserva?

1r pas: Tria el teu paquet i les dates en què t’agradaria reservar mitjançant els paquets esmentats aquí o visitantla pàgina web de Go&Surf, i envia'ns la teva sol·licitud de reserva. Tens preguntes? No dubtis a contactar amb nosaltres o amb l'equip de Go&Surf.
2n pas: T’enviarem els detalls del teu paquet de surf, juntament amb el preu final i els detalls de pagament.
3r pas: Confirma la reserva i fes-nos arribar el pagament.

 

 

Si tens qualsevol pregunta sobre el campament, els paquets, els preus o la gestió de l'ajut, no dubtis a contactar amb nosaltres.