surf and help newsletter

come on board and sign up to our surf and help newsletter. once in a while we are mailing news, offers and and other interesting updates.

Carrer del Comte de Santa Clara 72 2-2
Barcelona, CT, 08003
Spain

0034 645 92 15 06

Surf & Help is a non-profit organization combining the fun of surfing with supporting social and environmental causes. We run events, surf camps and educational activities that partner, visit and support carefully selected non-profit projects. The profits of these activities are used to support these social and environmental causes. 

group-village-wide.jpg

Inici

English - EspañolDeutsch - Français - Català

Som Surf &Help, una organització sense ànim de lucre que combina el surf i el recolzament a causes socials i mediambientals. Creem esdeveniments, activitats educatives i campaments de surf que s’associen i donen un recolzament especial a projectes sense ànim de lucre. Els beneficis d’aquestes activitats s’utilitzen per col·laborar amb aquestes causes socials i mediambientals.

 

© Fundación Aquae. 

Properes activitats:
Activitats al nostre calendari.

 

 

 

 
surf-camps-with-good-cause.ipg
 

Excursions i esdeveniments de surf + Recolzar i interactuar amb organitzacions benèfiques + Donacions a organitzacions benèfiques

Els nostres objectius:
El que volem aconseguir combinant el surf i el recolzament a causes socials i mediambientals és:
•    Crear oportunitats sostenibles per a aquelles persones que es troben en situacions precàries per culpa de la pobresa, l’exclusió social, etc. 
•    Protegir el medi ambient del litoral i el seu ecosistema.
•    Oferir als participants una experiència única relacionada amb el surf i conèixer i recolzar la feina de grans projectes sense ànim de lucre.

 

Activitats recents:

A l’octubre de 2014 vam organitzar un campus de navegació al País Basc i vam gaudir d’un cap de setmana de surf i classes, en les quals Barrika Surf Camp eren els amfitrions. Hi vam aprendre coses sobre la feina que fa l’organització benèfica StreetChild a Sierra Leone i Libèria, i vam tenir una perspectiva general dels llocs on es pot practicar surf d’aquests dos països. Tots els beneficis de l’excursió, un total de 415 euros, es van donar a StreetChild. Galeria de fotos.

Recorregut mediambiental per la platja de la Barceloneta. Juntament amb Authenticitys i Surfrider Barcelona vam oferir una nova manera de conèixer una de les platges de la ciutat. Introduint coneixements sobre l’estat i la història del medi ambient de les platges de Barcelona, fent activitats de protecció del medi ambient marítim, duent a la pràctica activitats de neteja i fent una classe de padelsurf (en anglès, stand up paddle). Es va fer un donatiu de 50 euros a Surfrider:) Galeria de fotos.

Twitter & Instagram:

Per què Surf &Help?
"Després de 12 anys com a gerent de màrqueting i de treballar com a director a Vistaprint.com i Otto.com, vaig col·laborar 4 mesos en un projecte de l’organització benèfica StreetChild del Regne Unit a Sierra Leone i Libèria. Durant el temps lliure, m’apropava a platges tropicals per surfejar les onades meravelloses que hi havia. Va ser aleshores quan se’m va acudir la idea de crear una plataforma que oferís una combinació entre el surf i el recolzament a causes socials i mediambientals."


FlorianWeimert, membre fundador de Surf & Help - més sobre nosaltres

 

Galeria de fotos: