surf and help newsletter

come on board and sign up to our surf and help newsletter. once in a while we are mailing news, offers and and other interesting updates.

Carrer del Comte de Santa Clara 72 2-2
Barcelona, CT, 08003
Spain

0034 645 92 15 06

Surf & Help is a non-profit organization combining the fun of surfing with supporting social and environmental causes. We run events, surf camps and educational activities that partner, visit and support carefully selected non-profit projects. The profits of these activities are used to support these social and environmental causes. 

IMG_5843.JPG

CAT - Participa-hi

English - Español - Deutsch - Français - Català

 

Fes-te’n membre

•     Membre estàndard: no té cap cost, dóna recolzament a les nostres causes i fes-te membre de la nostra associació, participa en l’enfocament de l’organització participant i votant a les assemblees generals de Surf & Help que es celebren anualment a Barcelona.
•    Membre donant: si vols fer tot el que fa un membre estàndard i a més vols complementar-ho amb un suport extra, fes-te’n membre donant, aportant 20€/ l’any.
Per fer-te’n membre omple el nostre formulari. Per fer donacions clica el botó de donacions que hi ha a continuació.

Fes-te’n voluntari

Som una organització jove i entusiasta, amb grans plans i una llarga llista de “Coses a fer”. Qualsevol tipus d’ajuda serà ben rebuda. Per qualsevol dubte envia’ns un missatge.

Fes-te ambaixador de Surf & Help

Fes-te ambaixador de Surf and Help només demanant una de les nostres planxes de surf especials o adhesius per al cotxe. Aconsegueix els teus adhesius a la nostra botiga. 

Donacions

Com a organització incipient sense ànim de lucre, el pressupost és reduït, per això, qualsevol donació que ens arribi serà una gran ajuda i una motivació pel nostre equip de voluntaris. Fes una donació de manera senzilla i segura clicant el botó de Paypal que hi ha a continuació.