surf and help newsletter

come on board and sign up to our surf and help newsletter. once in a while we are mailing news, offers and and other interesting updates.

Carrer del Comte de Santa Clara 72 2-2
Barcelona, CT, 08003
Spain

0034 645 92 15 06

Surf & Help is a non-profit organization combining the fun of surfing with supporting social and environmental causes. We run events, surf camps and educational activities that partner, visit and support carefully selected non-profit projects. The profits of these activities are used to support these social and environmental causes. 

beachroute.jpg

CAT - Coneix la platja local

English - Español - Català

Juntament amb el negoci social barceloní Authenticitys i SurfriderFoundationBarcelona, oferim una nova manera de conèixer la platja local de Barcelona. Durant aquesta ruta per la platja, aprendràs sobre l’estat mediambiental de les platges de la ciutat, la seva història i activitats locals per protegir l’ecosistema marí. Tu mateix et posaràs les piles per netejar la platja i faràs una classe de padelsurf.
Donarem tots els beneficis d’aquesta activitat a SurfriderFoundation. La ruta pot ser en castellà, anglès o alemany.

 

Ruta mediambiental a la platja de la Barceloneta

Horari

• 10:00-11:30h: Passeig educatiu per la platja durant aquests 90 minuts. Aprendràs sobre l’ecosistema marítim de la platja local de Barcelona, les seves amenaces i els seus problemes, la vida marina i la seva història. A més, t’explicarem què fa l’organització mediambiental Surfrider Foundation, quines activitats fa i com és el seu grup de voluntaris locals de Barcelona. • 11:30 - 12:30h: Classe de padelsurf, organitzada per l’equip de Surf House Barcelona. • 12:30 - 13:00h: Refrigeri i descans. Descansarem una mica amb uns entrepans i unes begudes. • 13:00 - 14:00h: Neteja de la platja. Posem-nos les piles i netegem una mica la brutícia de la platja de la Barceloneta.

Més fotos aqui.

Què inclou?

• Ruta mediambiental per la platja i neteja de la platja. • Un entrepà per persona i begudes. • Una classe de padelsurf amb un monitor i amb materials.

Com ajudem

Totes les activitats de Surf & Help recolzen una causa benèfica en concret. Durant aquesta sessió també col·laborarem amb el projecte de Surfrider Foundation.

Data, lloc, preu i reserves

• Posa’t en contacte amb nosaltres per fer una reserva per la pròxima visita guiada. Es trien les dates segons la demanda. • Lloc: platja de la Barceloneta. Punt de trobada: 10:00h a Surf House Barcelona, Av. Almirall Aixada 22, Barcelona. • Per fer reserves o preguntar qualsevol cosa: utilitza el formulari de contacte, envia un email a info@surfandhelp.org o truca’ns al +34 645921506.