surf and help newsletter

come on board and sign up to our surf and help newsletter. once in a while we are mailing news, offers and and other interesting updates.

Carrer del Comte de Santa Clara 72 2-2
Barcelona, CT, 08003
Spain

0034 645 92 15 06

Surf & Help is a non-profit organization combining the fun of surfing with supporting social and environmental causes. We run events, surf camps and educational activities that partner, visit and support carefully selected non-profit projects. The profits of these activities are used to support these social and environmental causes. 

perfect-surf-holiday.jpg

CAT - Campament de surf Oceano – El campament de surf a Andalusia (Espanya)

English - Español - Deutsch - Français - Català

T’agradaria passar unes vacances fent surf i alhora ajudar a una bona causa? El Campament de surf Oceano ofereix aquesta combinació especial a Conil de la Frontera.

 

Campament de surf Oceano – Conil de la Frontera (Andalusia)

Ubicació: Conil de la Frontera, Andalusia. Conil és un poble petit i bonic de la costa atlàntica del sud d’Espanya, amb aproximadament 21.000 habitants. Les llargues platges de sorra i el dies assolellats i calorosos fan que Conil sigui una destinació perfecta per passar-hi les vacances fent surf.
Pàgina web: 
Telèfon: 34 626 94 08 04 (també per Whatsapp) o per Skype “Winterwaves”.
Sobre el campament: És, probablement, el campament de surf més consolidat a Andalusia. El Campament de surf Oceano ofereix campaments i classes de surf des de fa més de 14 anys. Nosaltres, a Surf &Help, vam conèixer Oceano a través d’un membre que ens ajuda, el Thomas, professor de surf durant un any i qualificat per l’Associació de Surf Alemanya. El Thomas va treballar al campament com a entrenador de surf i ens el va recomanar a Surf &Help.
Sobre l’allotjament: L’allotjament es troba en un veïnat tranquil i urbà de la part costera del poble de Conil de la Frontera.  S’ofereixen dues classes d’apartaments nous molt còmodes que disposen d’un magnífic accés par anar a peu fins a la platja. Els apartaments estan totalment equipats amb cuines, menjadors espaiosos, terrasses assolellades i habitacions còmodes.
Opinions: El Campament de surf Oceano ha rebut molts comentaris positius. Per exemple, a Tripadvisor.
Temporada: El campament es troba obert gairebé durant tot l’any, però també ofereix campaments de surf temàtics durant dates específiques.
Més detalls:
* Paquets especials de vacances que són temàtics i permeten combinar el surf amb altres activitats com ara Surf &Yoga o Surf & Aprendre espanyol.
* El campament es troba en un dels racons més preciosos d’Andalusia i ofereix vistes magnífiques per visitar de prop. Per exemple: Cadis, Sevilla, el poble de Conil mateix, entre d’altres.
Com arribar-hi: Hi ha 4 aeroports internacionals principals amb fàcil accés al campament de surf de Conil de la Frontera. Els aeroports són, per ordre de proximitat, els següents: Jerez de la Frontera (XRY), Sevilla (SVQ), Gibraltar (GI) i Màlaga (AGP). Les infraestructures de transport públic són molt bones a Andalusia. A més a més, arribar des de l’aeroport a Conil de la Frontera hauria de ser bastant fàcil.

 

Possibles paquets per a les teves vacances i classes de surf:
●    7 dies de campament de surf: 7 nits en un allotjament compartit a Conil de la Frontera +  5 matins de classes de surf + 5 tardes de planxa de surf i vestit de neoprè per a les pràctiques + ioga per fer surf + vigilant de platja i seguretat marítima + guies d’àrea local. Preu: des de 425 €
●    7 dies de Surf & Ioga: 7 nits en un allotjament compartit de Conil de la Frontera + 5 classes de surf + 4 classes d’Ashtanga/Mysore o Hatha Ioga + planxes de surf i vestits de neoprè durant les classes de surf + ioga per fer surf integrat a les classes de surf + ruta de tapes guiada per Conil de la Frontera + guies d’àrea local. Preu: des de 475€
●    Vacances de surf familiars: 7 nits a l’allotjament de BeautifulVilla amb piscines, jardins i barbacoes + 5 classes matinals de surf per a tota la família + moltes altres activitats opcionals (muntar a cavall, ioga, visites guiades per la ciutat, classes de cuina espanyola) + instructors de surf professionals + ruta de tapes guiada per Conil de la Frontera + guies d’àrea local. Preu: des de 1.495 €
●    Surf & Aprendre espanyol: 7 nits en un allotjament compartit a Conil + classes d’espanyol: dilluns, dimecres i divendres (2h per dia) + 3 classes de surf a la tarda: dimarts, dimecres i dijous + ioga per fer surf (inclòs a les classes de surf) + ruta cultural guiada (bilingüe en anglès i espanyol) per Conil + visita guiada a la ciutat de Cadis + ruta de tapes guiada per Conil + guies d’àrea local. Preu: des de 550 €
●    Cap de setmana – 3 dies de surf: 3 nits en un allotjament de Conil + 3 classes de surf + planxa de surf i vestit de neoprè durant tota l’estada + ioga per fer surf + ruta de tapes guiada per Conil de la Frontera + guies d’àrea local. Preu: 285 €

 

Trobaràs més paquets i detalls a la pàgina web de Oceano Surf Camp.

T'enviarem els detalls i el preu final de les vacances de surf que sol·licitis abans que decideixis si vols fer la reserva.

Com ajudem:

●    Totes les nostres activitats van destinades a una bona causa i a partir de la nostra col·laboració amb Oceano Surf, ajudem amb la feina que fa l’organització benèfica StreetChild (Regne Unit) a Sierra Leone i Libèria. Actualment, Street Child és capdavantera en la lluita contra l’ebola a la regió.
●    Es farà una donació del 10 % del total de la teva reserva a Street Child. Per veure donacions anteriors pots visitar la nostra pàgina de donacions.

 

Com fer la meva reserva?

1r pas: Tria el teu paquet i les dates en què t’agradaria reservar mitjançant els paquets esmentats aquí o visitant la pàgina web del Campament de surf Oceano, i envia’ns la teva sol·licitud de reserva.Tens preguntes? No dubtis a contactar amb nosaltres o amb l’equip d'Oceano.
2n pas: T’enviarem els detalls del teu paquet de surf, juntament amb el preu final i els detalls de pagament.
3r pas: Confirma la reserva i fes-nos arribar el pagament.

 

 

Si tens qualsevol pregunta sobre el campament, els paquets, els preus o la gestió de l'ajut, no dubtis a contactar amb nosaltres.